Z širokého výrobního programu nyní krátce představíme jen kontaktní zateplovací systémy a s ním spojené fasádní barvy a dekorativní omítkoviny.

Kontaktní zateplovací systémy
Kontaktní zateplovací systémy jsou určeny pro dodatečné zateplení obvodových plášťů budov s izolací z expandovaného polystyrenu EKO-STZ P nebo minerálních vláken EKO-STZ M. Kontaktní zateplovací systémy EKO-STZ působí jako kompaktní celek, přičemž jednotlivé složky byly vyvinuty tak, aby jejich vzájemné spolupůsobení umožnilo dosažení optimálních mechanických vlastností, maximální užitnosti a životnosti zateplovacího systému.

Fasádní barvy
Fasádní barvy z produkce COLORLAKu jsou nejen výborným prostředkem k ochraně fasády před klimatickými vlivy, ale zároveň skýtají skvělou příležitost pro zvýšení estetického a vizuálního působení objektů. Sortiment fasádních barev obsahuje celkem pět druhů fasádních barev, tři akrylátové (EKOFAS JZ a FASAX), dvě silikonové (FASAX EXTRA a FASIKON) a jednu silikátovou (FASAX SILIKÁT).

 

Zateplovací fasádní systémy Colorlak



Dekorativní omítkoviny
Nabídka značky EKOLAK obsahovala vedle nejžádanějších disperzních omítkovin, které jsou velmi oblíbené díky svým mechanickým vlastnostem a snadné údržbě, i silikátové omítkoviny, které jsou určeny především pro objekty se zvýšenými nároky na paropropustnost. Tato skupina byla rozšířena o skupinu silikonových dekorativních omítkovin, které jsou schopny odolávat zvýšenému klimatickému namáhání i znečištění ovzduší při současném zachování paropropustnosti.

 

Dekorativní tenkovrstvé probarvené omítky Colorlak - uplatnění u bytových objektů



Sortiment omítkovin obsahuje celkem dvanáct dekorativních omítkovin, tři akrylátové (EKOPUTZ, KC PUTZ a STRUKTURPUTZ), šest silikonových (EKOPUTZ SILIKON, KC PUTZ SILIKON a STRUKTURPUTZ SILIKON, případně EKOPUTZ EXTRA, KC PUTZ EXTRA a STRUKTURPUTZ EXTRA) a tři silikátové (EKOPUTZ SILIKÁT, KC PUTZ SILIKÁT a STRUKTURPUTZ SILIKÁT). Na přání zákazníka se každá z těchto omítkovin standardně vyrábí ve třech nebo čtyřech různých zrnitostech.

Tónování
Tyto výrobky se primárně tónují podle vzorkovnice DEKOR se zcela novou řadou vyvzorovaných odstínů pro INTERIER a EXTERIER. V řadě EXTERIER jsou odstíny formulovány na vysoce stálých anorganických pigmentech určených pro náročné exteriérové použití u fasádních barev a dekorativních omítkovin. Řada EXTERIER obsahuje celkem 264 moderních odstínů. Odstíny v části INTERIER jsou moderní odstíny poplatné současným trendům v oblasti barevného řešení interiérů. Celkem je v části INTERIER vyvzorováno 198 odstínů.

Ing. David Mikulášek

 

 

COLORLAK, a.s.
Tovární 1076 686 03 Staré Město
tel.: 572 527 111fax: 572 541 215info linka: 800 145 555
e-mail: info@colorlak.czwww.colorlak.cz