Síla velké společnosti závisí na týmu a lidech, které ho tvoří. Výborně integrovaná součinnost ve výrobních procesech, které spolu sledují kvalitu jako synonymum spolehlivosti a životnosti, poskytují servis a asistenci, strategické podněty pro úspěch na trhu.

Vždy jsme věřili a věříme v konkrétní hodnoty, v přímé a stabilní vztahy. Myslíme si, že je důležité dívat se do tváře realitě trhu a vnést do diskuse jejich všední problémy. Zvolili jsme si automatické systémy jako strategické poslání a montáž jako partnera v jednání, který je klíčem pro naše volby. Flexibilita a vývoj firmy se otáčejí okolo variabilního trhu.
Třicet let působení slavíme spolu s našimi obchodními partnery, zákazníky a spolupracovníky. Oslavy probíhají také na veletrzích, kterých se v letošním roce účastníme.

V únoru to byl mezinárodní veletrh R+T ve Stuttgartu, který se těšil velkému zájmu návštěvníků zejména pro svůj tříletý cyklus konání. Letošní ročník veletrhu přilákal mnohé také z důvodu nového výstavního prostoru. Naše přítomnost zaznamenala velký úspěch, tato akce znovu potvrdila, jak významnou strategickou roli zastáváme na mezinárodním poli.
Z dalších významných veletrhů, kterých se budeme účastnit, jmenujme například BIG FIVE v Dubaji a LIVIN LUCE v Miláně. Česká pobočka BENINCA´CS s.r.o. se bude prezentovat na stavebním veletrhu IBF v Brně, jehož brány se otevřou v dubnu, a na který si vás tímto dovolujeme pozvat. Budeme se na vás těšit v pavilonu V na stánku číslo 009.