SPINELL MONO (160 x 100 x 55,5 cm | objem: 314 l)
Jednou z novinek firmy TEiKO je rohová vana - SPINELL MONO. Rozměry tohoto modelu jsou 160 x 100 cm. Designově vychází z nejprodávanějšího a nejoblíbenějšího modelu minulých let - vany MEDEA.
Vana disponuje luxusní hloubkou 55,5 cm umožňující pohodlné vykoupání i všem lidem vyšší postavy.
Zajištění bezpečnosti pohybu zejména seniorům usnadní praktické madlo. Pohodlí při vlastním koupání doplňuje relaxační podhlavník, odkládací prostor na okrajích vany a krycí panel.
Především svou praktičností se vana SPINELL MONO velmi dobře hodí pro rekonstruovaná bytová jádra menších rozměrů a jádra v panelových domech.

Její sněhobílý hladký povrch ze špičkového materiálu Lucite je synonymem zářivé čistoty, jež je umocněna jednoduchým designem bez prolisů, které by zachytávaly špínu. Prakticky je velmi snadné udržet vanu SPINELL MONO v naprosté čistotě a lesku.

Sprchový masážní panel MAGMA
Designérskou a technickou novinkou roku 2009 je bezpochyby sprchový panel MAGMA.
Jeho vnitřní konstrukce splňuje všechna kritéria pro naprosto jednoduchou instalaci. Panel MAGMA lze instalovat nejen na stěnu koupelny, ale také do jejího rohu. Variabilita umístění tak potěší zejména všechny majitele malých unifikovaných bytových jader, kde je jen velmi málo prostoru. Designéři připravili pro zákazníky provedení komponent jak v kulaté, tak i hranaté variantě, navíc každou v pětibarevné modifikaci.
Zákazník si tak může design a barvu sladit s tvarem koupelny a jejím barevným interiérem.
Nespornou výhodou je dolní napouštěcí ventil, který nahrazuje doposud standardně užívanou baterii. Pomocí ventilu je možné si pohodlně napustit vanu a zároveň uspořit jak prostor, tak finance.

Sprchový panel MAGMA svou multifunkční povahou uspokojí nejen uživatele koupelen s vanou umístěnou v rohu místnosti, ale stejně tak majitele menších sprchových koutů, kteří si chtějí užít hydromasážní relaxaci.

Nová řada exkluzivních van od společnosti TEiKO

Design celé řady van je čistý se zřetelnými odlišujícími se prvky. Vzniká tak jedinečné řešení, které zcela jistě ocení všichni, kteří hledají pro svou koupelnu osobité vyjádření s důmyslným designem a vysokou praktičností.
Všechny nabízené obdélníkové vany budou pro zákazníky připraveny v několika rozměrových modifikacích.
V nabídce se objeví obdélníková vana PORTA 170x75 cm, PORTA 180x80 cm, rohová vana GALIA 140x140 cm a asymetrická vana NERA 170x100 cm. Všechny uvedené vany disponují luxusní hloubkou 50 cm.
Předpokladem je rozšiřování řady nejen o rohové provedení, ale také o netradiční asymetrické tvary.

www.teiko.cz