Cenová hladina těchto svítidel je v porovnání s celkovou nabídkou na trhu velmi příznivá. Navíc se tato svítidla vyznačují moderním jednoduchým designem, velmi snadnou montáží a vysokou spolehlivostí. Dodávaná svítidla jsou v ucelených designových kompletech, čímž se v interiéru daří sladit jejich použití. Nejmenší kulaté přisazené svítidlo má v průměru 210 mm a největší 650 mm! Takto velká svítidla jsou osazena až třemi kruhovými zářivkami s možností jejich nezávislého spínaní lustrovým vypínačem.

Novinkou je také možnost použití stmívatelné elektroniky ve vybraných svítidlech, čímž se dá v místnosti zajistit nastavitelná světelná pohoda. Díky tomu, že tato svítidla mají vysokou svítivost, stačí jich na dobré osvětlení méně, což může být i velká finanční úspora. Tato svítidla oproti klasickýmžárovkovým svítidlům vynikají až 80% úsporou elektrické energie. Mají rychlý start, takže zcela odpadá dobře známé blikání při náběhu klasických zářivkových svítidel. Plastová stínítka navozují pocit skleněného opálového stínítka.Jsou lehká a pružná a v případě rozbití se nerozpadají na střepy, které mohou poranit.

Jaké světlo?

Ve svítidlech FULGUROPPLE jsou používány moderní T5 zářivky, které se vyznačují vysokou svítivostí. Zářivky vyzařují světlo vždy ve třech pásmech současně, takže zajišťují opravdu kvalitní nasvícení. Životnost je naprosto srovnatelná s jinými značkovými výrobci. Firma FULGUR dodává do naprosté většiny velkoobchodů elektro a dále také do obchodních řetězců Globus, Hornbach, OBI, Baumax a do vybraných maloprodejen se svítidly. Firma FULGUR se dále zabývá výrobou vlastních svítidel s kovovými ručně taženými monturami, které senedají řešit strojně. Tato svítidla jsou zhotovena v bílé barvě,mosazi a nebo v chromu a stínítkoje sklo – triplex opál mat. Dále se zabývá nouzovým osvětlením a výbojkovým osvětlením pro průmyslové haly.