Administrativní budova Balabenka je strategicky umístěna mezi ulicemi Sokolovská a Českomoravská na rozhraní dynamicky se rozvíjejících částí města - Prahy 8 a 9. Nové prostory společnosti Geberit o velikosti 472 m2 nabídnou klientům přehled širokého sortimentu výrobků společnosti Geberit včetně produktových inovací roku 2012. „Jsem velmi rád, že můžeme našim klientům nabídnout příjemné a moderní prostředí, kde se mohou seznámit s produkty Geberit,“ říká Ing. Vladimír Sedlačko, jednatel společnosti Geberit spol. s.r.o. „Zajímavostí centra je testovací zóna Geberit AquaClean, v níž si mohou zákazníci osobně vyzkoušet toalety s integrovaným sprchovacím systémem a osoušením“, doplňuje.

Geberit udává již od roku 1874 trend v oblasti sanitárního vybavení. Koncern má obchodní zastoupení ve více než 40 zemích světa.  Prodejní aktivity se soustředí na hlavní evropské trhy a na trhy s velkým potenciálem růstu především ve střední a východní Evropě, Velké Británii, Severní Americe, Číně a jihovýchodní Asii. Společnost má 16 výrobních závodů v sedmi zemích. Hlavní výrobní závody jsou umístěny ve Švýcarsku, Německu a v Rakousku. V České republice byla otevřena první pobočka společnosti v Brně v roce 1993.

Koncern Geberit usiluje o zachování své pozice lídra mezi konkurenty v oblasti udržitelného rozvoje a chce i nadále jít ve svém oboru příkladem. Proto jsou produkty Geberit navrženy tak, aby šetřily energie a minimalizovaly dopad na životní prostředí.

www.geberit.cz