Díky této skutečnosti se může firma opírat o mnohaletou znalost oboru a také o velmi zvučné reference.

Hlavním zaměřením společnosti EXNT jsou jak slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace, tak i specializované činnosti jako jsou např. měření a regulace nebo systémy EIB. Díky zkušenostem našich pracovníků jsme v současné době schopni nabídnout komplexní řešení projektu, které zahrnuje vypracování projektové dokumentace, vlastní realizaci a končí veškerou revizní a dohledovou činností.

Významnou složku společnosti tvoří také specializovaný velkoobchod s elektroinstalačním materiálem. Záměrem této divize není konkurovat již zavedeným velkoobchodům, nýbrž jde o rozšíření záběru našeho působení na trhu. Naší snahou je nabídnout zákazníkům co nejširší spektrum služeb, proto jsme do sortimentu velko­obchodu zařadili dodávky slabo­proudých technologií jako jsou např. telefonní ústředny, komponenty EZS, EPS, CCTV a další. Za další nezanedbatelnou součást naší činnosti považujeme vrh a dodávku osvětlovacích komponentů a také dodávky a instalace klimatizační techniky.

V uplynulé době se působnost firmy EXNT rozšířila i za hranice České republiky, a to konkrétně do Polska a na Slovensko. V obou uvedených zemích najdete také naše pobočky.

Produkty a služby naší společnosti poskytujeme zákazníkům z řad drobných investorů, ale také velkým nadrodním korporacím z okruhu potraviřských řetězců nebo průmyslových výrobců. Rozdíly mezi zákazníky opravdu dělat nechceme a nebudeme, naším cílem je být seriózními partnery všem investorům, kteří m svěří daný projekt. Ostatně kvalitně odvede práce reprezentuje navenek každou firmu nejlépe.

Pro ty, kterým ani tyto argumenty nestačí, nabídneme další obor činnosti. Tím je dovoz a distribuce převážně španělských vín. Přijďte se k m přesvědčit o tom, že spolupráce s mi je něco víc, než jen běž práce.