Kromě širokého portfolia koupelen a koupelnového vybavení představuje také služby pro maloobchodní i velkoobchodní zákazníky. Patří mezi ně například zpracování 3D vizualizací a nově také realizace koupelen na klíč na celorepublikové úrovni. I v této sezóně bude probíhat akce Třetí přání zdarma, díky které zákazníci mohou značně ušetřit. Zájemci navíc v katalogu nalezenou informace o atraktivních soutěžích.

„Nový katalog nabízí sortiment a služby na 396 stranách oproti loňským 340. Po dobré zkušenosti s minulým katalogem jsme se rozhodli zachovat dělení produktů do tři kategorií - výhodná, standardní a luxusní nabídka, protože výrazně usnadňují orientaci. Zákazníci se mohou těšit na řadu novinek v sortimentu standardních i luxusnějších výrobků i na cenově výhodné nabídky, které nejsou nikterak časově omezeny,“ říká Jan Voldán, vedoucí marketingového oddělení společnosti SIKO KOUPELNY. Jak z nabídky koupelnových sérií, z nichž některé nabízí exkluzivně pouze SIKO KOUPELNY, tak z nabídky sanitární keramiky, baterií, nábytku či koupelnových doplňků si vyberou vyznavači těch nejaktuálnějších trendů i ti, kteří preferují spíše klasický nadčasový styl.

Galerie tisíce inspirací v novém kabátě
Katalog také detailně představí rozšířené služby. „Snažíme se, aby realizace či rekonstrukce koupelny byla pro naše zákazníky co nejméně stresovou záležitostí, proto o ně pečujeme po všech stránkách. Náš katalog je nejkomplexnějším katalogem v segmentu koupelnového vybavení a kromě produktů nabízí také velké množství rad, jejichž účelem je celý proces kolem nové koupelny zjednodušit a zpříjemnit. Naši zákazníci se dozvědí, jak získat 3D vizualizace včetně novinky – virtuální prohlídky koupelny pomocí 360stupňového panoramatického pohledu, který ještě více přiblíží reálnou podobu budoucí koupelny. Poradíme jim, co vše je třeba udělat pro realizaci koupelny na klíč i jak lze na webu www.siko.cz sledovat aktuální stav zakázky. Mohou navíc nakupovat z pohodlí svého domova přes náš e-shop. Zavedli jsme také možnost reklamace on-line, abychom případné nepříjemnosti vyřešili ke spokojenosti klienta v co nejkratším čase. Péče o zákazníky je pro nás prvořadá,“ dodává Jan Voldán. Kromě hojně využívaných 3D vizualizací nebo vylepšeného 2D konfigurátoru koupelen, který je k dispozici na webových stránkách a pomůže s plánováním optimálního umístění zařizovacích předmětů, mohou zájemci čerpat inspiraci z webové galerie 3D návrhů Galerie tisíce inspirací na adrese www.koupelnova-galerie.cz. Ta nabízí množství vizualizací, které pro různé typy koupelen vytvořili odborníci ze zákaznického centra SIKO KOUPELNY. Galerie tisíce inspirací prošla v poslední době několika proměnami a nabízí uživatelsky přátelštější menu s volbou parametrů. Také přibyla záložka věnovaná posledním trendům, kam budou pravidelně doplňovány novinky v koupelnovém vybavení. Vizualizace jsou k dispozici ve velkém rozlišení a je možné si prohlédnout půdorysy i detaily jednotlivých koupelen. Zájemci mohou také využít realizaci koupelen na klíč, nově na celorepublikové úrovni.

Třetí přání zdarma i soutěže o 100 tisíc korun
Několik stran katalogu je věnováno partnerským firmám společnosti SIKO KOUPELNY, jejichž služby mohou pomoci touhu po krásné koupelně uskutečnit, a několik stran bytovým projektům s vybavením od SIKO KOUPELNY, protože společnost patří mezi významné dodavatele developerů. Pro velký zájem i letos až do odvolání probíhá akce Třetí přání zdarma. Zákazníci, kteří se rozhodnou speciální nabídky využít, zaplatí z každých tří výrobků označených speciální značkou pouze dva. Dále se zákazníci mohou zúčastnit SMS soutěže a vyhrát poukazy na nákup zboží v SIKO KOUPELNY v hodnotě 50.000 Kč, 30.000 Kč nebo 20.000 Kč. Stačí pouze na uvedené telefonní číslo zaslat originální kód katalogu. A samozřejmě nechybí ani oblíbená soutěž Koupelna roku.

www.siko.cz