Firma Lanos se na českém stavebním trhu zaměřila na kvalitní sortiment renomovaných výrobců výplní otvorů, kování na sklo a ovládání dveří či oken. V portfoliu firmy najdete produkty osvědčených značek GEZE, WSS, MWE, DORCAS nebo MINUSCO, jejichž stavební kování přináší Lanos svým zákazníkům.

Automatické dveře

Automatické dveře nejsou jen okázalým prvkem reprezentativních vstupních prostor, ale zajišťují pohodlný bezbariérový průchod, bezpečí osobám i majetku a v neposlední řadě i nemalé úspory energie. Flexibilní automatické pohony GEZE se dobře přizpůsobují individuálním projektům, kde nabízejí řešení jak pro frekventovaná místa, tak pro vstupy se slabým provozem. Dlouholeté zkušenosti firmy Lanos s realizací automatických dveří ukazují, že pohony GEZE představují optimální poměr mezi kvalitou a cenou.

Samozavírače

V českém prostředí byla dlouhá léta synonymem pro zavírače dveří značka Brano. Kam se od té doby vývoj posunul, ukazují svými technickými a konstrukčními vlastnostmi produkty německé firmy GEZE. Jednoduchá instalace, střídmý design a varianty, které pokryjí všechny typy montáže – to vše přispívá k popularitě a širokým možnostem nasazení těchto zavíračů. Připočteme-li, že vše je vyrobené s pověstnou německou precizností, dostaneme spolehlivý samozavírač, který slouží bezpečně s minimálními nároky na údržbu po dlouhá desetiletí.

Kování na sklo

Sklo je bezesporu atraktivní materiál, který prosvětlí interiér a dodá mu lehký, vzdušný, neotřelý vzhled. Pro architekty je výzvou a milovníkům skla dovolí vytvořit téměř cokoli. Díky modernímu kování na sklo je jediným limitem odvaha a fantazie. V nabídce výrobců GEZE, MWE, WSS nebo MINUSCO lze nalézt kování pro tvorbu skleněných stěn, posuvných i otáčivých dveří nebo sprchových koutů. Panty, pojezdy a rámy doplňují madla, kliky a zámky navržené s mimořádným ohledem na funkci i design.

Elektrické zámky

Ne každý zámek nutně potřebuje klíč. Elektrické zámky DORCAS bezpečně chrání uzavřené prostory a přístup do nich řídí elektrickým impulsem. Uvolňování nebo blokování zámku je tak velmi pohodlné na obsluhu. Některé varianty dovolují zámek deaktivovat v době, kdy ho není potřeba (např. při stěhování), jiné mají mechanickou paměť, odemknou dveře, ale po uzavření se pro nezvané hosty opět zamknou.

Otevírání okenních ventilací

Otevírače okenních ventilací umožňují pohodlně ovládat špatně přístupná okenní křídla. Používají se pro běžné denní větrání nebo můžou být součástí systému požárního zabezpečení, kde je jejich úkolem rychlý odtah kouře a zplodin hoření z únikových cest. Díky dlouholetým zkušenostem s produkty GEZE nabízí firma Lanos komplexní servis jak při návrhu optimálního řešení pro konkrétní objekt a účel, tak i při finální realizaci navrženého systému.

Úplnou představu o působení firmy Lanos najdete na www.lanos.cz, nebo přímo v sídle firmy.

Lanos spol. s r.o.
K Učilišti 35/16, 102 00 Praha 10 - Štěrboholy
tel.: 222 586 007, fax: 272 653 838
e-mail: lanos@lanos.cz