I letos bychom Vám rádi na mezinárodním stavebním veletrhu IBF 2012 představili jeden z nejnovějších a nejmodernějších třmínkovacích automatů firmy PEDAX – TWINMASTER 12 X + model 031 A.

Stroj je určen pro automatizované zpracování betonářské oceli ve svitcích o průměrech od 5 – 12,5 mm v případě jednoho drátu; 5 – 10 mm v případě dvou drátů. Nejnovější servo-technologie od špičkové firmy Bosch-Rexroth garantuje rychlý posuv materiálu a vysokou rychlost ohybu. Nejžhavější novinkou je nový software, který zvyšuje výkonnost automatu až o 30 %. Jeho podstatou není zvyšování rychlosti posuvu a ohybu, ale snižování neefektivního času mezi jednotlivými činnostmi stroje na minimum. To vlastně umožňuje zvýšit výkonnost bez nutnosti zvyšování rychlosti, která snižuje opotřebování stroje. Výhodou tohoto softwaru je, že je umožněna jeho instalace i na starších servopoháněných automatech.

Rádi Vás přivítáme na našem stánku na volné ploše F, kde Vám stroj předvede náš servisní tým.

Firma ELEMATIC OY AB Toijala Finsko, by Vám ráda představila nejnovější vývoj v oblasti výroby předpjatých dutinových stropů a to universální stroj SLABMASTER EL 612.

Software stroje umožňuje stahování dat z CAD systému přímo do ovládání stroje. To znamená, že obsluha jen nastaví stroji dráhu, zadá do ovládání číslo dráhy a stroj provede všechny výše uvedené činnosti automaticky na základě údajů převzatých z CAD systému přípravy výroby.

Firma HESS Maschinenfabrik Burbia-Wahlbach představuje svůj nejnovější vibrolis MULTIMAT RH 1.400-3A. Vibrolis je dalším vývojovým nástupcem osvědčeného vibrolisu MULTIMAT RH 1.000, který v několika provedeních slouží spolehlivě zákazníkům v České a Slovenské republice. Ve vybavení vibrolisu jsou i jiné přednosti jako měření stavu betonu v plnících vozíkách laserem, modem pro dálkovou správu údajů atd.

JAMI Praha s.r.o.
V Rovinách 40, 140 00 Praha 4
Tel.: 241 444 411, Fax: 241 444 400
e-mail: jami@jamipraha.cz , www.jamipraha.cz