Z důvodu snahy společnosti Ostravské výstavy, a.s. o dosažení co nejvyšší spokojenosti svých návštěvníků a vystavovatelů došlo k přesunu ze zaběhnutého únorového termínu na březnový a zároveň byla upravena doba konání výstavy na 3 dny.

Veletrh STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA patří k nejvýznamnějším odborným veletrhům v oboru stavebnictví, které se konají v České republice. Pro vystavovatele je důležitým místem obchodních setkání, navazování nových kontaktů, získávání nových zakázek a prezentace před širokou veřejností. Návštěvníkům přináší možnost získání přehledu v novinkách a trendech v oblasti stavebnictví, srovnání nabídek jednotlivých vystavovatelů nebo možnost poradenství od zkušených odborníků.

Veletrh STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA bude doplněný o 2. pokračování výstavy VÝTAHY A ZDVIHACÍ TECHNIKA. Vzhledem k přijímaným normám Evropské unie o zvyšování bezpečnosti stávajících výtahů se problematice výtahů věnuje vysoká pozornost a zájem nejen ze strany výrobců, servisních firem, majitelů a provozovatelů, ale i samotných uživatelů.

Kromě jiného se v rámci odborného doprovodného programu veletrhu STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA bude konat konference - Regenerace bytových domů, která bude v letošním roce zaměřená na obnovu a rekonstrukci výtahů v panelových domech a odborný seminář Střechy a fasády 2012. Součástí veletrhů bude slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Řemeslník roku, která představuje nejkvalitnější řemeslné práce v oblasti střech realizované v předešlém roce.

Místa ve výstavních halách jsou téměř zaplněny. Využijte poslední možnost zúčastnit se. Těšíme se na setkání s Vámi na Výstavišti Černá louka.

Více na www.cerna-louka.cz