Práce kolem domu nejsou nic pro vás. Nechcete se přeci starostmi zabývat ještě doma. Možná právě naopak, kdyby se tak sám dům uměl postarat o vás.

S inteligentní elektroinstalací iNELS to není tak nereálná představa.

Vše, co můžete po své domácnosti chtít, se dá zařídit lusknutím prstů, stisknutím tlačítka, hlasovým povelem či zasláním SMS. Tedy pokud máte iNELS, systém, který vaši domácnost dokonale ovládne. Pomocí inteligentní elektroinstalace se dá řídit provoz domu od regulace vytápění a klimatizace, přes zapínání a stmívání světel, dálkové stahování rolet a spouštění spotřebičů, až po zabezpečení domu a ochranu celého majetku.

Výhodou inteligentní elektroinstalace je, že máte o své domácnosti absolutní přehled. Pomocí elegantní a zároveň propracované vizualizace můžete zjistit, zda se někde zbytečně nesvítí, navolíte si pro každý pokoj optimální teplotu a ještě spustíte automatické zavlažování pro váš pečlivě pěstěný anglický trávník.

Do systému iNELS se dá vstoupit mnoha způsoby. Funguje přes televizi, iPad, PC, notebook a rozumí si i s chytrými telefony. Umožňuje tak moderní komunikaci přes ovladač, který je vám vlastní. Svůj dům tak máte kdykoliv a kdekoliv pod kontrolou.

ELKO EP, s.r.o.
Palackého 493, 769 01 Holešov, Všetuly
tel.: +420 573 514 211, fax: +420 573 514 227
e-mail: elko@elkoep.cz ,   www.elkoep.cz