Mobilní jeřáby Grove GMK kombinují vysokou průchodnost terénem s rychlými přejezdy po zpevněných plochách a komunikacích. Jsou konstruovány v široké řadě nosností, s výložníky a nástavci splňujícími veškeré požadavky uživatelů.

Jako jediné na trhu nabízejí propracovaný podvozek Grove MegatrakTM, který umožní skutečnou změnu světlé výšky jeřábu a chrání kardany náhonu i diferenciály před poškozením. Samozřejmostí je natáčení všech kol pro minimální poloměr nebo stranový pohyb. Výložníky nad 40 m délky jsou vysouvány systémem Grove TwinLockTM, který čepuje jednotlivé sekce výložníku dvěma stranovými čepy v oblasti nejnižšího namáhání. Výložníky Grove GMK jsou tak velmi stabilní a přitom lehké, se silnou zátěžovou charakteristikou.

Nízké provozní náklady jsou udrženy použitím moderních motorů Mercedes a propracovaným systémem údržby. Standardem je online systém sledování stavu a polohy jeřábu přes webové rozhranní www.CraneSTAR.com, vyvinuté pro zdvihací zařízení společnosti Manitowoc Cranes.

A navíc... naše jeřáby jsou nejvýkonnější ve své kategorii na trhu.

www.manitowoccranes.com
www.pragotechnik.cz