Prezentovali jej jako bezpečné, komfortní, silné a odolné vozidlo s velikým užitným zatížením, přičemž tyto hlavní charakteristické rysy vyjadřuje jeho jméno Kingkan, složené z anglického slova „king“ ve významu vůdce a čínského „Kan“ (zvíře z čínské legendy, reprezentující nesmírnou silu). Při slavnostním uvedení novinky v budově místní opery, které sledovalo okolo 600 hostů, byl přítomen Xiong Weiming, generální ředitel SIH, Xiao Guopu, viceprezident SAIC a Franco Ciranni, senior viceprezident pro mezinárodní operace společnosti Iveco. Kingkan je evolucí klasických produktů SIH s využitím inovativních technologií. Prošel sérií tvrdých testů a výsledkem je robustní, dynamický, moderní truck s velmi dobrým poměrem výkonu a ceny. Příslušnost k rodině Iveco je zřejmá z nové kabiny s typickou maskou chladiče ve tvaru V.

Iveco

Iveco vyvíjí, konstruuje, vyrábí a prodává lehká, středně těžká a těžká nákladní a užitková vozidla, off-roadové nákladní automobily, městské i meziměstské autobusy, dálkové autokary jakož i speciální vozidla určená k požárním aplikacím, nasazení v terénu a k obranným účelům

Iveco zaměstnává více než 25 000 lidí ve 24 výrobních závodech v 11 zemích světa, využívá excelentní technologie a řešení vyvinutá ve svých 6 vývojových centrech. Kromě  Evropy působí také  v Číně, Rusku, Austrálii a Latinské Americe. Více než 5000 servisních středisek ve více než 160 zemích garantuje technickou podporu kdekoli na světe, kde jsou vozy  Iveco v provozu.