Dnes již zdaleka nejde pouze o nábytek, osvětlovací tělesa či sedací soupravy, ale i řadu dříve opomíjených technických prostředků umístěných do interiéru. Mohou jimi být vypínače, zásuvky, termostaty, vnitřní dveře, kování, parapety a mnoho dalších.
Patří mezi ně i radiátorová otopná tělesa, která svým vzhledem i rozšířenými funkcemi mohou interiér výrazně oživit nebo jej vhodně doplnit.

Tohoto trendu si je plně vědom také největší český výrobce radiátorů – společnost Korado. Ta do svého výrobního programu zařadila novou kolekci tolik požadovaných a oblíbených trubkových radiátorů. Žebříkové radiátory nesou obchodní značku Koralux. Jsou nabízeny ve třech produktových řadách - Comfort, Classic a Standard a svými výkonovými parametry, designem i vlastnostmi uspokojí požadavky všech cílových skupin zákazníků. Důležitou informací je, že tato tělesa vznikají s pomocí nové technologie, která šetří výrobní náklady a radiátory jsou tak cenově mnohem dostupnější.

 

Designové barevné koupelnové trubkové radiátory firmy Korado



Pro zájemce o skutečný design jsou určena radiátorová otopná tělesa značky Koratherm. Široký sortiment této ucelené výrobkové řady sestává z pěti základních modelů. Liniové, horizontálně nebo vertikálně orientované otopné profily jsou konstrukčně uspořádány do mnoha typů. Nabízená barevná paleta spolu s variabilně řešeným připojením těchto těles k otopné soustavě rozhodně naplní požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Designová tělesa KORATHERM jsou nabízena v základní barvě bílé a na objednávku je možné je vyrobit i v dalších barevných odstínech. Originálním řešením je volba vertikálně orientovaného radiátoru KORATHERM do předsíně, kdy je přední část radiátoru opatřena zrcadlem a věšákem. Z tohoto řešení je patrné, že radiátor dokáže s úspěchem plnit nejen svou funkci temperování místnosti, ale také předsíňové či odkládací stěny. Není proto divu, že zájem o tato tělesa každoročně vzrůstá.
Ivo Románek

KORADO, a.s.
Bří Hubálků 869, 560 02 Česká Třebová
tel.: 465 506 111, fax: 465 533 126
e-mail: info@korado.cz, www.korado.cz