V minulém vydání Stavebních a investorských novin nám v rozhovoru pan David Vašíček nastínil celou řadu novinek, které v současnosti dostávají konkrétní podobu.

Cramo je společností, která vždy dostojí svým závazkům. Prvním důkazem může být nově otevřená pobočka, která se nachází v průmyslové zóně v Modleticích u Prahy na ulici Zděbradská. Otevřením nového depa Cramo reaguje na vzrůstající trend v pronájmu stavební techniky. Jedním z faktorů tohoto vzrůstu je neuspokojivá ekonomická situace, ale také zvětšující se obliba v pronájmu stavební techniky. „Naši společnost velmi těší, že si zákazníci sami ověřili všechny nesporné výhody pronájmu, důvěřují nám a neustále nás motivují k další práci. Toto nové depo je pro Cramo velmi důležité“, říká David Vašíček a dodává: „Je to další krok jak se našim zákazníkům co nejvíce přiblížit a usnadnit tak jejich práci. Chceme poskytovat stále lepší služby, aby celkový proces pronájmu probíhal rychle a efektivně.“ Podmínkou pro udržení vysoké kvality poskytovaných služeb je odborně proškolený, vysoce profesionální a ochotný Cramo ­team, který dokáže každou zakázku individuálně posoudit a nabídnout tak optimální řešení.

Druhým důkazem může být letošní nemalá investice do nových strojů, které jsou zde pro zákazníky přichystány. Jedná se o teleskopické manipulátory Manitou, minirýpadla Kubota, smykem řízené nakladače Bobcat, kolové nakladače Volvo nebo příkopové válce Wacker Neuson. Výše uvedené stroje doplňují kompletní nabídku vysokozdvižných zařízení, nářadí, stavebních výtahů, závěsných lávek a vybavení stavenišť jako jsou ploty, buňky, kontejnery a osvětlení. Samozřejmostí zůstává nabídka modulárních staveb, která jen podtrhuje širokou škálu služeb a produktů společnosti Cramo.

„Těmito činy však závazky společnosti v žádném případě nekončí,“ říká Ladislav Takáč, generální ředitel Cramo pro ČR a SR. Již dnes společnost plánuje brzké otevření dalších nových poboček. Společnost se snaží vytvořit vyspělé prostředí v oblasti půjčování stavební techniky. Souvisí s tím i fakt, že je Cramo jedním ze zakládajících členů Asociace půjčoven stavební techniky. Pro zákazníky to znamená jistotu prověřeného partnera, který splňuje nepřísnější kritéria.

CRAMO, s.r.o.
Cihelní 1191/95, 702 00 Ostrava
tel.: +420 596 126 872, fax: +420 596 113 098
www.cramo.cz