Najít v Praze zajímavou lokalitu je v dnešní době opravdu poměrně složité. Společnosti REFLECTA Development a.s. se podařilo najít skvělé místo, které svou polohou nabízí vše potřebné ke spokojenému životu. Nerušený výhled na druhý břeh Vltavy a její malebné údolí s centrem města nadosah již jen podtrhují jeho výjimečnost. V blízkosti je dostatek zeleně (Chuchelský háj), milovníky dostihů potěší umístění přímo nad dostihovým závodištěm ve Velké Chuchli a vynikající dostupnost golfového hřiště na Zbraslavi.

Nově vznikající vilová čtvrť nabídne v konečném součtu 80 až 100 moderních vil na pozemcích o rozloze 800 m2 až 1 600 m2 s možností sloučení i několika pozemků v jeden celek. Hlavním požadavkem developera projektu VILY CHUCHLE bylo navrhnout moderní bydlení, které nebude vypadat jako unifikovaná výstavba satelitního městečka. Samotné návrhy jak exteriérové architektury, tak dispozičního uspořádání jednotlivých vil prošly intenzivním vývojem a reflektují potřeby moderního bydlení. Jednotlivé místnosti jsou navrženy tak, aby poskytovaly dostatek prostoru a komfortu s množstvím úložných prostor včetně samostatných šaten, domácích prací a v neposlední řadě skladu pro sportovní vybavení, který navazuje na dostatečně dimenzovanou garáž. Za architektonickým řešením stojí renomovaný ateliér A69 – architekti s.r.o., držitelé dvou prestižních ocenění Grand Prix Architektů. Samotná výstavba bude zahájena již v červnu tohoto roku.

Jasnou volbou při technické specifikaci vil byly tradiční, odzkoušené a moderní materiály. Již ve standardním vybavení nalezneme komfortní technologické celky, jako jsou klimatizace, rekuperační jednotka, předokenní elektrické žaluzie, alarm a také kvalitní interiérové vybavení. Každá vila nabídne možnost odpočinku na prostorné terase, která se díky velkoryse řešeným proskleným plochám v podstatě stává součástí obývacího pokoje.

I přes snahu navrhnout funkční dispozice, které budou vyhovovat většině klientů, si developer uvědomuje, že klienti mohou přijít s vlastní představou. Proto je připraven zareagovat na klientské změny v souladu s technickým a architektonickým řešením vil. Myšleno je také na zajištění základního občanského vybavení, proto v rámci výstavby první etapy projektu vzniknou dvě budovy, které nabídnou restauraci s kavárnou, potraviny a další tři obchodní jednotky pro místní podnikatele. Součástí těchto budov bude také služba technické podpory, bezpečnostní agentura a zahradník.

VILY CHUCHLE se jednoznačně řadí mezi nadčasové projekty, a tomu velice napomáhá jedinečné umístění, kde výhodná centrální poloha umožňuje napojení na všechny hlavní tahy. Jen stěží bude možné najít lokalitu skýtající všechny zmíněné výhody na jednom místě tak, jako je tomu právě na kopci ve Velké Chuchli.

 

Více informací na www.vilychuchle.cz.

Sales manager projektu: Miroslav Němec
e-mail: vilychuchle@reflecta.cz
tel.: +420 222 523 030