Jejich prověřené tvary a barevné odstíny představují dobrou volbu střešní krytiny na jakoukoliv budovu. Tašky Coppo se začaly vyrábět v roce 2004. Tato řada splňuje požadavky nejen domácích, ale i zahraničních stavitelů v oblasti nových trendů za výhodnou cenu. Tašky Coppo terracotta a antická červená představovaly přechod od klasických barevných odstínů k moderním motivům. Coppo Ferrara a Venezia se svojí speciální povrchovou úpravou a kompozicí barev byly mezi průkopníky nové éry a inovace na trhu. Ploché tašky Zenit a Rundo jsou optimální na šikmé střechy klasických i moderních budov. Jejich přednostmi jsou jednoduchost a výjimečnost oproti běžně používaným tvarům vlnitých tašek. Zenit a Rundo zároveň patří do rodiny exkluzivních produktů vhodných pro modernizaci střechy. Tašky typu Danubia, Coppo, Rundo a Zenit jsou ošetřeny ochranou barev ColorSystem.
Nejnovějším skvostem produktové řady ­Coppo je taška Modena se speciální povrchovou úpravou. Modena svými barevnými odstíny a tóny připomíná slunečné pláže jižní Evropy.

Evoluci nezastavíš!
Rok 2009 přinesl novinky v duchu přirozenosti. Standard Vlčanka je produkt inspirovaný přírodou. Jeho jednoduchá základní povrchová úprava a cenová dostupnost si získala mnoho příznivců.
Zenit břidlice je výjimečná pro obdélníkový tvar a motivem na povrchu tašky. Ten připomíná tok řeky, který je v souladu se svým okolím. Nejnovější produkty z tvůrčí dílny společnosti jsou tašky EVO. EVO představuje speciální povrchovou úpravu, která je odolnější proti mechu, je samočisticí a nenasákává vodu.

Technologie EVO
Současný nejvyšší stupeň inovace společnosti Mediterran představuje technologie EVO, která otevírá nové dimenze ve výrobě střešní krytiny. Produkty označené EVO jsou vzhledem k použitým materiálům a preciznosti výrobních procesů zárukou kvality a dlouhé životnosti.

Mezi přední vlastnosti této technologie patří:
•    Výjimečně tvrdý a odolný povrch proti povětrnostním podmínkám a zásahům okolí
•    Velmi jemná, precizní a hladná povrchová úprava
•    Vyšší odolnost proti tvorbě mechu
•    Povrch tašky EVO vůbec nenasákává vodu
•    Mimořádně dlouhá životnost střešní krytiny
•    Estetický vzhled a lesk tašek
Tašky Danubia EVO jsou v nabídce ve čtyřech barevných provedeních – cihlově červené, višňově červené, hnědé a carbon. V produktové řadě Rundo EVO lze zvolit odstíny cihlově červené, višňově červené a hnědé.

Záruka kvality
Společnost Mediterran CZ, s.r.o. poskytuje 30-letou záruku od data dodání zboží na stálost rozměrů, mrazuvzdornost a vodotěsnost betonových tašek.

Mediterran CZ
Vídeňská 264/120b, 619 00 Brno
Tel: +420 547 122 120
www.mediterrancz.cz