Rovněž je pro zájemce o bydlení v alfarezidenci otevřeno  přímo v místě projektu α infocentrum s prezentací bytových standardů. Projekt je zasazen do klidné části Prahy 3-Žižkova, v sousedství vilové zástavby a městského parku Židovské pece.

V projektu alfarezidence byla dokončena hrubá stavba u všech 11 domů komplexu. ,,Hrubou stavbu jsme dokončili v souladu s harmonogramem v polovině února 2011. V současné době byly zahájeny práce na vyzdívkách v suterénech, provádí se zásypy kolem objektů a drenáže. Na objektu G4 se již osazují okna,“ řekla Martina Huclová, marketing & PR manažerka společnosti Metrostav Development a.s.

Stávají i budoucí klienti mohou navštívit α infocentrum přímo v místě stavby projektu, kde získají veškeré informace o nabídce bydlení i možnostech klientských změn, zajišťovaných sesterskou společností METROS.  K dispozici je zde i prezentace standardního vybavení bytů včetně kompletně zařízené vzorové koupelny i velkého výběru nadstandardů. Standardy reprezentují známé značky jako jsou například Villeroy&Boch, Marazzi, Next, Schneider Electric a další. "Klienti si zde mohou vše doslova osahat a přesvědčit se o nadstandardní kvalitě zařizovacích předmětů. A navíc už v této fázi výstavby uvidí originální fasádu alfarezidence, která je použita na jedné z částí infocentra.  Aktuální stav výstavby mohou návštěvníci sledovat ze střešní terasy, odkud je přímý výhled na stavbu alfarezidence.“ doplňuje Martina Huclová. Fotografie monitorující výstavbu jsou také pravidelně aktualizovány na webových stránkách www.alfarezidence.cz.

V současné době je prodáno a zarezervováno téměř 25% celkové nabídky všech 124 bytů.

,,V nejbližší době očekáváme nárůst prodeje, a to z důvodu plánovaného zvýšení sazby DPH z 10% na 20%, které se má dotknout všech nových bytů o podlahové výměře do 120 m2,“ upozorňuje na dopady vládní penzijní reformy Martina Huclová. ,,Společnost Metrostav Development v reakci na tuto očekávanou situaci připravuje základní opatření týkající se možností financování koupě bytů tak, aby klientům nabídla ty nejlepší podmínky s partnerskými bankami na profinancování nákupu nemovitosti ještě v letošním roce,“ uzavírá Huclová.

Více o projektu alfarezidence se dozvíte na webových stránkách www.alfarezidence.cz

alfa
rezidence – bydlení je jen začátek

Základní informace o projektu alfarezidence


investor                                   Metrostav Vackov a.s.
architekti                                 Jiran Kohout architekti
lokalita                                     Praha 3-Žižkov, Na Vackově
počet bytů                               124 bytů v dispozicích 2+kk až 4+kk (46-120m2)
zahájení výstavby                    I. čtvrtletí 2010
předpokládaná kolaudace       I. čtvrtletí 2012
prodejce                                  Obchodní centrum Metrostav Development a.s.

Zenklova 29, Praha 8, T +420 266 709 769
E reality@metrostavdevelopment.cz

Zenklova 29, Praha 8, T +420 266 709 769
E reality@metrostavdevelopment.cz