Přesvědčivý vzhled ovládacích desek s povrchem z oceli v matném či lesklém provedení v sanitárních prostorách často narušují viditelné stopy po otiscích prstů. Proto se všechny ovládací desky Visign společnosti Viega dodávají v provedeních "kovová matná" a "ušlechtilá ocel" se speciální povrchovou úpravou. Ta zabraňuje tomu, aby po spuštění splachování zůstávaly na ovládacích deskách rušivé otisky prstů. Povrchová úprava je neviditelná, odolná proti oděru a trvale odolná proti všem běžným čisticím prostředkům.

Aby se design a komfortní užívání ani ve veřejné a komerční sféře nevylučovaly, má Viega ve svém programu ovládací desky Visign for Style 13 a Visign for Style 14, které jsou dostupné pro všechny podomítkové splachovací nádržky společnosti Viega.

Díky speciální povrchové úpravě jsou ovládací desky Visign s výrazným designem a s kovovým vzhledem chráněny před zanecháváním stop po dotyku prstů – což je ideální pro veřejná a komerční sociální zařízení. Na obrázku Visign for Style 14. (Fotografie: Viega)