Souběžně s tímto veletrhem proběhne také veletrh nábytku a bytového designu FOR FURNITURE, veletrh kancelářského nábytku, vybavení obchodních a společenských prostor FOR OFFICE, veletrh zahradní architektury, nábytku a techniky FOR GARDEN a veletrh veřejné a městské zeleně, mobiliáře a vybavení FOR GREENERY.

FOR HABITAT

18. ročník veletrhu bydlení, renovací a stavby prošel oproti minulým ročníkům změnou oborového zaměření. V rámci nově vzniklého veletrhu FOR FURNITURE, který je specializovaný na nábytek a design, se veletrh FOR HABITAT zaměří na tři hlavní oborové sekce, a to na stavebnictví, vestavěné části interiérů a interiérové dekorace, které budou doplněny o bytový textil.

Na veletrhu se kromě stálých vystavovatelů (Next, Lomax & Co., Skanska, divize Skanska Reality, VETOS dveře a zárubně atd.) představí i spousta nových firem. Jmenujme například Wienerberger cihlářský průmysl, výrobce kompletního cihlového systému POROTHERM, firmu AGC Flat Glass Czech, která vyrábí a vyvíjí ploché sklo pro stavebnictví, firmu BIGTILE, dovozce a prodejce kvalitní velkoformátové mrazuvzdorné keramické dlažby, nebo třeba firmu Ben Anderson, dovozce luxusních britských koupelen Imperial Bathrooms. V sekci bytové doplňky a textil se představí například firmy LPK INVEST PRAHA, JaM DECORÉ a Brown & Johnson.

Více o veletrhu najdete na www.forhabitat.cz.