STŘECHA JAKO SYSTÉM

V konkurenčním prostředí současného trhu střešních krytin již nestačí komunikovat jen kvalitou a cenou. SATJAM jako producent s ambicí nabízí víc. Systémové, plně funkční řešení jak pro rodinné tak bytové domy, administrativní budovy či průmyslové a skladovací objekty. Znamená to nabídnout vše co s moderní střechou dneška souvisí. K lehkým střešním krytinám SATJAM proto dodáváme široký sortiment doplňků, které uceleně řeší další požadavky kladené na moderní střešní plášť - od prostupu střechou, přes bezpečný pohyb na střeše až po systém sněhových zábran a širokou
škálu střešních doplňků. Ocelová střešní krytina SATJAM tak společně s nabízenými doplňky tvoří plně funkční střešní plášť, který odpovídá nejen technickým normám, ale i soudobým požadavkům.

Nezbytný standard
Prakticky ke každému z vyráběných typů a provedení střešních krytin nabízíme širokou škálu standardních doplňků za velmi přijatelné ceny. Vyžádejte si u nás nový katalog střešních krytin společnosti SATJAM nebo u našich obchodních partnerů a vyberte si přímo z nabídky typizovaných klempířských výrobků v potřebné druhové i barevné variantě. Pomůžeme vám ušetřit váš čas.

Bezpečnostní prvky
Jedním z předpokladů moderně koncipované střechy je užití prvků zvyšujících bezpečnost uživatelů, případně osob, jejichž činnost vyžaduje občasný pohyb po střeše: střešní lávky, schůdky, lavičky či sněhové zábrany. Využijte programu bezpečnostních prvků v konstrukci moderní střechy jak jej naše společnost nabízí. Spojte se s našimi obchodními středisky a žádejte víc informací.

Okapové systémy
Okapový systém SATJAM Rain Water System disponuje řadou výhod, mezi nimiž dominují především dlouhá životnost, minimální roztažnost a vysoká odolnost vůči mrazu a povětrnostním vlivům. Systém zaujme snadnou montáží, minimální údržbou a výběrem z barevné škály. Šest standardních barev umožňuje dobré přizpůsobení k barvě krytiny či fasády.

Funkční doplňky
Samozřejmou součást moderní střechy tvoří doplňky, výrazně zlepšující funkční vlastnosti střech. Patří zde odvětrávací tašky, prostupy či komínky ad. V oddílu accessories katalogu střešních krytin SATJAM naleznete potřebné prvky prakticky pro každou variantu střechy, kterou má naše společnost v nabídce.

Spojte se s námi
Stálou součástí naši nabídky je služba všem, kteří v procesu přípravy, montáže či užití střešních systémů potřebují aktuální informace. Spojte se s námi! Kontaktujte nás na našich e-mailových adresách, telefonních číslech nebo volejte na naši bezplatnou telefonní linku.

Vyžádejte si aktuální katalogy a ceníky stejně jako informace o nejrůznějších bonusech a akčních slevách.
_________________________________________________________________________________________________
SATJAM, s.r.o.
Michalská 1032/21, 710 00 Ostrava
tel.: +420 596 223 535, fax: +420 596 223 560
e-mail: satjam@satjam.cz, www.satjam.cz