Lehké střešní krytiny, okapy, trapézové plechy, falcovanou krytinu, bezpečnostní prvky střech a další produkty se vyrábí z nejkvalitnějšího švédského ocelového plechu s barevnou povrchovou úpravou v Čechách v Praze a Hustopečích, kde se nachází také sklady. Vybírat můžete ze dvou desítek barev a odstínů, včetně metalických barev nebo atraktivního odstínu mědi.

ŠVÉDSKÁ OCEL S TŘICETILETOU ZÁRUKOU

Žárově pozinkovaný ocelový plech o tloušťce 0,5 - 0,7 mm  je chráněn základní  ochrannou a finální vrstvou Polyesteru (25µm) nebo HB Polyesteru (50µm), který je nanášen již při výrobě, nikoliv dodatečně na hotové výrobky!

Použitý materiál výborným způsobem kombinuje pevnost, houževnatost a tepelnou stabilitu oceli a rezistenci proti korozi a barevnou stálost ochranné vrstvy  Polyester. Díky tomu dokáže po několik generací odolávat náročným klimatickým podmínkám bez nutnosti natírání nebo jiné zvláštní údržby. Výrobce uvádí životnost nejméně 40 let s garancí 15 až 30 let podle typu povrchu.

SERVIS PRO VÁS

Prostřednictvím vyškolených odborníků - zabezpečuje společnost svým klientům dokonalý bezplatný servis, konzultace ohledně možných řešení nové střechy, kompletnost střešního systému včetně spojovacího a doplňkového materiálu, vyhotovení cenové nabídky na míru - podle finančních možností zákazníka - až po přípravu zmiňovaného kladečského plánu, který je vypracován bezplatně.

Kompletní nabídka  na www.lindabstrechy.cz nebo www.lindab.cz