Fasádní systémy lze nyní vybírat navíc v odstínech břidlicová, písková a rezavě hnědá. Všechny nové barvy kromě oříškové mají povrchovou úpravu P.10. Ta je zárukou vyšší odolnosti barvy vůči UV záření, dlouhodobě rozdílným teplotám i povětrnostním podmínkám. Barva si tak po dlouhá léta udrží stále stejný odstín, nepopraská a neoloupe se. Navíc neobsahuje žádné těžké kovy a výrobce na ni poskytuje 40letou záruku.

Nové barvy jsou u střešních systémů Prefa k dostání jak v maloformátovém provedení (falcované tašky, falcované šindele, falcované šablony), tak ve svitkovém provedení Prefalz s hladkou nebo stucco strukturou (reliéfní povrch připomínající fasádní štuk).

Břidlicová P.10


Inovativní odstín břidlicové P.10 v sobě zrcadlí věčnou krásu alpských masivů. Nadčasová elegance a vznešenost umožňují přirozené splynutí s přírodou a zároveň nechávají volnou ruku při tvorbě barevné kombinace se všemi přírodními odstíny.

Písková P.10


Každé zrnko písku je součástí zcela unikátního zbarvení pouštních dun a krajin. Tato po staletí neměnná hnědá pouštní barva je symbolem krásy a neuvěřitelné stálosti.

Rezavě hnědá P.10


Skály jsou v přírodě symbolem síly a maximální odolnosti vůči extrémním povětrnostním podmínkám jako vítr či bouře. Atraktivní zbarvení skal inspirovalo k vytvoření přírodního odstínu, který je stejně jako ostatní odstíny Prefa P.10 zárukou dlouholeté barevné stálosti.

Oříšková


Krása, která jde do hloubky. Ořech skrývá svou nejkrásnější hnědou ve svém nitru, v jádru stromu. Tato jedinečná barva byla předlohou při vývoji odstínu, který propůjčí střeše opravdu vysoce kvalitní přírodní vzhled.

Komplexní systém Prefa nabízí ideální souhru střech, okapů, fasád a solární techniky. Navzdory extrémní lehkosti jsou jednotlivé prvky nerozbitné, rezuvzdorné a zajišťují tak tu nejdelší možnou životnost. Všechny informace týkající se záruky na materiály a barvy naleznete na www.prefa.com.

Hliníkové produkty PREFA GmbH si za posledních 60 let udělaly jméno v celé Evropě, díky svému rozvoji, produkci a prodeji střech a fasádních systémů z hliníku. PREFA je v současnosti úspěšně zastoupena na trhu v 16 evropských zemích, sídlo firmy je v Marktl/Lilienfeld (Dolní Rakousko). Skupina PREFA zaměstnává 320 pracovníků. PREFA je část skupiny podniků průmyslového celku Dr. Cornelius Grupp, který po celém světě zaměstnává více než 5000 zaměstnanců na více než 30 místech.

Pro více informací se prosím obracejte na:

Ing. Jakub Nepraš                                                                                 

Prefa Aluminiumprodukte s.r.o.
Pražská 810/16, 102 21 Praha 10-Hostivař                                      
T: +420 281 017 10                                                                               
E: jakub.nepras@prefa.com
www.prefa.com
www.mediatrust.cz