Je tomu již více než deset let, kdy se začala využívat technologie laserového skenování pro potřeby dokumentace a projektování staveb a inženýrských sítí. Dnes je tato metoda již běžnou součástí mnoha projektů a doplňuje nebo v některých případech i plně nahrazuje klasické geodetické a fotogrammetrické postupy. Data je možné dodávat v nejrůznějších formátech kompatibilních se softwary AutoCAD, Microstation s využitelností do stávajících GISů.

Control System International s.r.o. se specializuje na komplexní řešení v oblasti sběru 3D dat nejvyšší garantované přesnosti, jejich pokročilého zpracování a kompletních geodetických prací. Vyvinuli jsme vysoce přesnou a především rychlou metodu měření a zpracování dat, která využívá nejmodernějších technologií 3D laserového skenování.

Máme dostatek osobních zkušeností z více než 150 projektů v České republice, resp. i v Evropě, což je pro Vás zárukou, že nabízené služby umíme ve sjednaném čase a době úspěšně a za reálné ceny realizovat.

Pro případ, že vám chybí dokumentace budov a místností, máme pro Vás řešení měřícího systému TRIPOD. 3D dokumentaci interiérů si s TRIPODem můžete pořídit jednoduše sami.

Registrace měřených dat je přes bluetooth do kapesního PC. Výpočet ploch, kresba půdorysu a zařízení jsou jednoduše vytvořeny ihned po zaměření na kapesním PC. Ještě před opuštěním místnosti vytvoříte přesnou 3D CAD dokumentaci.

Produktivita. Přesnost. Profit.
Papírenská 5, 160 00 Praha 6, tel.: 222 364 526
cell: 775 787 032, www.controlsystem.cz, marek@controlsystem.cz